CHRISTMAS BALL

A Not-So-Silent Night...

Wordt het buiten weer kouder? Is Sinterklaas het land uit? Dan is het hoog tijd voor het chique Christmas Ball! Ideaal voor uw kerstborrel, gala, theater of (pop)podium.

Met het boeken van Christmas Ball haalt u een stijlvolle show met de grootste kersthits in huis. Van de all-time classics van Frank Sinatra, Bing Crosby en Dean Martin tot de guilty pleasures van Wham!, Mariah Carey of zelfs Run DMC; alles komt voorbij! Uiteraard in een swingende SSTN-versie, waar u en uw bezoekers niet op stil kunnen staan.

Wij bieden u dit concept op maat aan. Het kerstmateriaal kunnen wij aanvullen met regulier SSTN-repertoire. Zo is het mogelijk dat wij jazzy achtergrondmuziek spelen tijdens uw borrel of dat we de voetjes van de vloer laten gaan tijdens uw feest of afterparty.

In overleg kunnen wij dit volledige evenement verzorgen. Zo kunnen wij onder andere voorzien in licht- en geluidstechniek, catering en aankleding.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen

"Het was een geweldige avond. De muziek, de sfeer, het publiek dat zoals gevraagd een beetje 'op sjiek' was gekomen. Bij sommige nummers was ik bijna tot tranen toe geroerd. En even later was de sfeer uitbundig, en werd er volop gedanst en meegezongen."

"De interactie van de muzikanten is perfect. Ik mag mezelf behoorlijk kritisch noemen als het om muziek gaat, maar hier was werkelijk niets op aan te merken." Over zanger Leonardus Guit is Learbach lyrisch. "Wat een dijk van een stem. Deze jongens moeten gewoon het land in!" 

Gerda Learbach over Christmas Ball