CHRISTMAS BALL

- A Not so silent night -

De tweede editie

Ho! Ho! Ho!

Voor de tweede keer nodigt Start Spreading The News u uit voor hun Christmas Ball: A not-so-silent night! Na een uitverkochte editie in 2015 wordt het sfeervolle kerkje Anno 1810 wederom omgebouwd tot de chiqueste en gezelligste jazzclub van Roosendaal waar de grootste kersthits, van Frank Sinatra & Dean Martin tot Mariah Carey & Wham!, in een jazzy SSTN-jasje gespeeld worden! Meezingen en dansen zijn in dit avondvullende programma gegarandeerd!

De capaciteit is beperkt, dus koop uw kaarten snel!

 

Wie? Wat? Waar?

Start Spreading The News - Christmas Ball 

Datum: 22 december 2017

Locatie: Anno 1810 - Bloemenmarkt 14, Roosendaal

Tijd: 20:00 uur - 01:00 uur

Prijs: €13.50,-

Praktisch


Kaartverkoop

  • Anders dan tijdens de eerste editie kunnen er dit jaar online kaarten gekocht worden via externe partner TicketKantoor. Hier kan onder andere door middel van iDeal meteen betaald worden.
  • Na betaling vindt u uw e-tickets vrijwel direct in uw mailbox. Het zou voor kunnen komen dat deze in uw spambox terecht komen.
  • Tickets kunnen worden uitgeprint of worden gescand vanaf uw mobiele telefoon.

Om de intieme sfeer binnen Anno 1810 te behouden heeft dit concert een beperkte capaciteit. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen!

Tijdens Christmas Ball

  • Tijdens dit evenement zijn er slechts een beperkt aantal zitplekken op het balkon aanwezig. Houd er rekening mee dat u hiervoor wel een trap op zult moeten.
  • Er is een onbewaakte garderobe aanwezig.
  • De bar is gedurende het concert geopend. Pinnen is hierbij mogelijk, maar niet bij iedere bar. Contant geld wordt wel bij elke bar geaccepteerd.

Wij zouden het enorm op prijs stellen wanneer u, net als wijzelf, uw mooiste pak of jurk uit de kast zou willen trekken tijdens Christmas Ball. Wij zouden dit jaar namelijk fantastisch af willen sluiten op een chique wijze! Uiteraard is helemaal niets verplicht!

"Het was een geweldige avond. De muziek, de sfeer, het publiek dat zoals gevraagd een beetje 'op sjiek' was gekomen. Bij sommige nummers was ik bijna tot tranen toe geroerd. En even later was de sfeer uitbundig, en werd er volop gedanst en meegezongen."

"De interactie van de muzikanten is perfect. Ik mag mezelf behoorlijk kritisch noemen als het om muziek gaat, maar hier was werkelijk niets op aan te merken." Over zanger Leonardus Guit is Learbach lyrisch. "Wat een dijk van een stem. Deze jongens moeten gewoon het land in!"

Gerda Learbach over Christmas Ball 2015