Wie zijn we en wat doen we?

START SPREADING THE NEWS

Smooth jazz, keiharde funk, dampende soul, swingende rock 'n roll en stuiterende disco... Alles komt tijdens een concert van SSTN voorbij in een hippe, jazzy versie. Verwacht klassiekers van Sinatra, Dean Martin en Louis Prima, maar ook hits van Queen, Prince, Brian Setzer, Daft Punk en Rihanna en nog veel meer...

Sinds 2011 brengen deze sharp dressed men (en vrouw!) hun swingende muziek naar het grote publiek. Deze small bigband met elf muzikanten, waaronder zes blazers maakt jazzmuziek toegankelijk en dansbaar voor jong en oud en zal u verzekeren dat u niet stil kunt blijven staan. 

Highlights

Dat de muziek, stijl en energie van deze band past op ieder podium en iedere gelegenheid blijkt uit de vele tientallen optredens die zij op uiteenlopende plekken gaven. Zo speelden de gasten van SSTN al regelmatig grote podia plat, maar weten ze ook hoe ze kleinere plekken in kunnen pakken met hun jazzy muziek. Van café tot theater, van bedrijfsfeest tot festival; overal deden zij al de nodige ervaring op.

Hoogtepunten in hun bestaan zijn het spelen voor tienduizenden mensen in het glazen huis in Breda en in de studio van 3FM, een optreden met levende jazzlegende Eric Vloeimans, het spelen op PalmParkies en het swingen op diverse jazzfestivals.

Het vermelden waard zijn de speciale avonden die de band zelf organiseert. Deze grote producties zijn unieke concerten, waarvan de laatste twee edities volledig uitverkocht raakten. Onder concepten zijn deze speciale concerten opnieuw te boeken.